Algemene informatie

Wie?

Chiro Ommekeer is één van de zovele bloeiende jeugdbewegingen. Chiro Ommekeer telt ongeveer 80 leden. Voor hen wordt er iedere zondag een activiteit verzorgd door 13 supergemotiveerde leiders en leidsters. 

In onze chiro zijn kinderen die 6 jaar worden/zijn tot en met 18 jaar welkom. Aangezien dit een groot leeftijdsverschil is worden de leden onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen: zie de pagina Afdelingen.

Wanneer?

Standaard gaan de activiteiten door de zondagnamiddag van 14u tot 18u. Tijdens de examenperiodes kunnnen soms avondactiviteiten plaatsvinden voor de oudere leden. Sommige speciale activiteiten (truffelverkoop,...) nemen een volledige dag in of gaan op andere uren door. Specifieke tijdstippen worden steeds tijdig doorgegeven via sociale media of per mail. Hou die dus zeker in de gaten.

Waar?

Dit hangt af van de activiteit. In Melden hebben we enorm veel mogelijkheden, denk maar aan het Heldenpark, Provinciaal Domein het Leen Eeklo,... Maar de plaats van afspraak zijn natuurlijk de lokalen (Sportlaan 25, 9900 Eeklo)

Thumbnail

Financieel

Voor de inschrijving van het nieuwe chirojaar betaalt u €40 voor elk kind. Dit is grotendeels bestemd voor het verzekeren van uw kinderen. U kan het bedrag storten op het rekeningnummer BE80 73 73 0406 9377, gelieve hierbij de naam van uw kind(eren) te vermelden.

Je kan een inschrijving formulier altijd verkrijgen bij het begin van de chiro zondag. Voor alle vragen hieromtrent, kan u een mailtje sturen: leiding@ommekeer.be, of contact opnemen met de hoofdleiding: 
Marek Vandewaetere: 0493/73.44.31.